31. december 2010

Næste år skal der hækles..Næste år skal der hækles....
Det er, -om ikke et forsæt, så en plan..eller et ønske. Jeg har haft min mormors gamle hæklenåle fremme et par gange i år, men det er mest blevet til at jeg har sat mig ned og mindet min dejligste mormor og så suset videre til noget helt andet,,men hæklet fik jeg ikke gjort..og så var det lige at jeg faldt over Carol Hummel som laver seriøs (!!) hækling. -Og så er det jeg tænker: 
Næste år skal der hækles....Next year I will be crocheting ....
That is, if not a plan .. at least a wish. I've had my grandma's old crochet hooks out from the drawer a couple times this year, but I never actually used them. I have always ended up thinking of her - my lovliest grandma and then rushed onto something else I'm affaraid. But then I came across Carol Hummel who makes serious (!) crochet stuff. And so this is what I think:

Next year I will be crocheting ....(via: Carol Hummel)
(last image via: TheCoolHunter)

3 kommentarer:

  1. Jeg havde tænkt mig at hækle et par grydelapper, men hvorfor ikke et par træer eller en bus?

    SvarSlet
  2. Kunne vores lille hvide hus ikke trænge til en "hækl-over" eller hva? - og har du et parti garnnøgler til overs eller noget?

    SvarSlet
  3. Det er så over super sejt!! Har en farmor der hæklet tøj til alt så længe jeg kan huske tilbage... Stoleben, hængesofa i haven, cykler og meget andet :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...