2. januar 2011

Et spørgsmål om smag..Jeg har altid haft en dårlig vane (én af alt for mange dårlige vaner). Når jeg ikke kan samle tankerne så åbner jeg køleskabet og står og glor apatisk ind på alle de varer der ligger derinde. Jeg har gjort det ligeså længe jeg kan huske og jeg aner ikke hvorfor jeg gøre det.-Men jeg gør det. (der må findes en videnskablig term for det)
Kunne man tænke sig at den Italienske fotograf Fulvio Bonavia har det på samme måde? Jeg håber lidt at jeg ikke er den eneste og at vi deler dårlige vaner - han og jeg, og i så fald elsker jeg hvad han har fået ud af det..
"A matter of taste" udkom sidste år og er en brand laber bog. Nyd hans hjemmeside hér men gør det ikke på tom mave!


I have always had a bad habit (one of too many). When I can't collect my thoughts I open the fridge and stare apathetic on all the food in there. I've done it for as long as I can remember and I have no idea why I do it - but I do it. (there must be a scientific term for this behavior)
Maybe the Italian photographer Fulvio Bonavia share my strange behavior? If so, I love what he has gotten out of it ..

"A Matter of Taste" was released last year and is a wonder of a book. Enjoy his website here, but don't do it on an empty stomach!

3 kommentarer:

 1. Hej Stine! Jeg er lige faldet over din blog, sikke nogle inspirerende ting du deler herinde :) Jeg har anbefalet din blog i et indlæg på min egen blog og brugt en kopi af din header, det håber jeg er ok! Jeg glæder mig at se mig lidt mere omkring herinde og følge med fremover :) De bedste hilsner Mejse

  SvarSlet
 2. Så dumpede jeg lige forbi takket være Mejses indlæg... Sikke en spændende blog - glæder mig til at følge dig fremover..

  Klem Louise

  SvarSlet
 3. I adore these fruit photos, what a fabulous inspiration!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...