4. januar 2011

Jeg skal ikke tatoveres, men..

            
                                                                                                                        
 (via: pinterest)

(coleen venable via: notcot)


Jeg skal ikke tatoveres..- slet ikke, men derfor facinerer blækket på huden alligevel...Og hvis jeg nogensinde skulle under nålen så skulle det måske være noget lignende de øverste billeder....eller også skulle jeg bare bede Rosa om at lave én til mig..


I don't want a tattoo ..- not for anything -but I'm fascinated by the ink art anyway ... And if I ever should get one, I would perhaps choose something like the top pictures .... or else I should just ask Rosa to make one for me..


2 kommentarer:

  1. det er skørt! jeg har seriøst altid sagt at hvis jeg nogensinde skulle ha' en tatovering, skulle det være en prik til prik tegning af en giraf. Troede da det var min ide' helt alene, men jeg får nok næppe nogensinde lavet, så det er nok meget godt der er en anden der har brugt den sjove ide'(selvom jeg synes det er min tatovering) :-)

    SvarSlet
  2. uha! Jeg kender det godt - det er møjirriterende. Jeg tror at det er ligesom med navne til sine børn,- man tror at man er så pokkers fremsynet og opfindsom og så viser det sig at et hav af andre forældre er kommet på samme navn som én selv!
    Findes der evt. en fælles underbevidsthed eller noget?

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...