25. januar 2011

Yuko kom hjem fra Japan..
Klodens sødeste Japaner hedder Yuko. Hun bor heldigvis på Frederiksberg og er lige kommet hjem fra Osaka. Se hvad hun bl.a. havde med (udover 39 ruller Washi masking tape (som I kommer til at se snart) og en million andre ting). Nu har jeg styr på både kalenderen - hvilket var virkeligt hårdt tiltrængt, - og styr på min havebog.. Jeg har allerede planlagt hvad der skal plantes, såes og beskæres..-Man har vel lov at tage forskud på glæderne :)..
Mon ikke der er et marked i de her bogmærker i Danmark? De findes både med blomster dyr tegneserier og en verden af andre ting..
Selv er jeg helt solgt!


Yuko is the planet's cutest Japanese. Fortunately she lives in Copenhagen very close to me and she just came back from Osaka. Look what she brought with her back (besides 39 rolls of Washi  masking tape (which you'll see more of soon), and a million other things). Now I can keep track of both the calendar - which was really badly needed - and track my garden book.. I have already planned what should be planted, sown and cropped ..- It ok to plan very far ahead isn't it? :) ..
Simply loving these book marks!..5 kommentarer:

 1. Jeg er sikker på, at jeg er skabsjapaner! Synes alle smukke ting og innovative koncepter kommer derfra efterhånden. Og jeg er pjattet med det!

  Sikke fine dine bogmærker er!

  SvarSlet
 2. Jeg tror bestemt, at der ville være marked i Danmark. De er vel nok flotte :-)

  SvarSlet
 3. De er så seje og dekorative. Hvor er du heldig :-)

  SvarSlet
 4. Jeg må ha mødt Yuko i Japan da jeg var derovre for nogle år siden, jeg mødte nemlig kun ekstremt venlige og søde japanere. Så dejligt nemt og trygt et land at rejse rundt i. Og jeg tror helt sikkert også der er et marked for de der mærker i Danmark...

  SvarSlet
 5. Japanerne har så ufatteligt mange fantastiske ting.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...