18. februar 2011

En fin webshop er åbnet..Her er resultatet af hårdt arbejde..
Olivia har åbnet sin webshop med de smykker som hun p.t. har på lager. Hun laver hele tiden nye, fine smykker og ting til.. Tag et kig og sig hvad du synes, eller endnu bedre køb det fineste du ser ..

Here is the result of hard work..
Olivia has opened her webshop with the jewelry that she currently has on stock. The selection is changing all the time.. Take a peak and let her know what you like..

7 kommentarer:

 1. Hejsa :-)

  Jeg tillader mig simpelthen at komme med noget kritik - og håber det bliver modtaget i samme ånd det er afsendt. Nemlig som konstruktiv kritik - I håbet om, at det vil gå hende godt :-)

  Det kan være lidt "farligt" at åbne - og reklamere - for en shop, som der endnu er så ufærdig mht. vare-udvalget.

  Og med farligt mener jeg, at mange danner sig et indtryk allerede ved første besøg, og ikke vender tilbage igen, hvis shoppen virker "tam".

  Så mit råd vil være, at få nogle flere varer ind hurtigst muligt.

  K.H June - tidligere webshop-ejer ;-)

  SvarSlet
 2. Og så fik jeg slet ikke nævnt, at jeg ellers synes, at shoppen er rigtig indbydende for øjet :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er hun altså sej! Hun skal sgu nok blive til noget :)

  SvarSlet
 4. Hej June, du har selvfølgelig ret - og tak for konstruktiv kritik. Olivia er med sine 12 år på prøvestadiet og er ikke så business minded omkring sine aktiviteter endnu. Jeg støtter selvfølgelig bare op alt hvad jeg kan, og jeg synes at det er så fedt at hun følger sine indskydelser. Derfor er det også bare mægtigt at få reaktioner,- andre end den jeg kan give hende..

  SvarSlet
 5. Ha haaaa! Åh, nu må jeg grine...af mig selv! Undskyld, undskyld, undskyld! Jeg troede det var en veninde til dig. Det der med navne, er jeg altså ikke så god til....*Ser flov ud*

  12 år.....altså så er sagen jo en ganske anden. AL min respekt til Olivia. Det er godt nok sejt, at hun tør og vil <3.

  SvarSlet
 6. Tak skal i have Både Olivia og jeg er meget glade for alle kommentarer.. Hun (Olivia) har livligt fulgt med på kommentarern og suger alt til sig :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...