15. februar 2011

Fastelavn for voksne..


Hvis du var en af de mange der stod og savlede over Roy Lichtensteins malerier på Lousiana for nogle år siden, så kunne det være at de to pop-art udklædninger var noget til fastelavn?
Den sidste version af "low resolution" synes jeg bare er for sej..Så hvis du ser en "lav opløsning" rendende rundt med et fastelavnris i Københavns omegn - ja, så sig hej, for det er med stor sandsynlighed mig.If you were one of the many visitors who  drooled all over Roy Lichtenstein's paintings at Louisiana Contemporary Museum some years ago, it might be an idea to dress up like the two pop-art photos for the upcoming Danish carnival in March?
The last photo of the "low resolution" costume is something I think is so very cool .. So if you see a "low resolution" running around at carnival time in the Copenhagen area, say hello, because it is very likely me.(via: make)

5 kommentarer:

  1. Det er virkelig (!) nogle fede udklædninger. Love it!

    SvarSlet
  2. Hvor fedt! Fastelavn er totalt et hit hos mig også... selvom jeg ofte bare ender i alt-for-små børneudklædninger som turtles eller darth vader. Sjovt er det alligevel. Det kan være jeg skal til at "grow up" rent kostume mæssigt.

    SvarSlet
  3. Er i NY nu og skal til kæmpe halloweenfest i morgen aften og var helt og fuldstændig lost.. Nu skal jeg takket være dig har en sort prink midt i hovedet.. Genialt og tak!!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...