18. januar 2011

Som barn ville jeg være astronaut..Pigedrømmen om at blive frisør eller sygeplejeske var ligesom aldrig rigtig mig.. Jeg vidste bare at lykken var gjort hvis jeg blev jagerpilot eller astronaut...helst astronaut! Ret hurtigt blev jeg klar over at mine øjne ikke var til pilotlivet men jeg nåede at skrive til NASA for at vide alt om optagelsesprøver da jeg var 12..
Jeg har stadig en lille astronaut i maven og jeg er limet til skærmen når der er rumprogrammer på tv. Jeg elsker at ligge og kikke op på himmelhvælvet i natten og drømme om rumfart men jeg kunne jo også bare få mig en galaksekjole (og tabe tusind kg. og lære at gå i vanvittigt høje sko!) og se ned af mig selv..
Se flere af Setareh Mahtarez' fantastiske rumkjoler her.I always wanted to become an astronaut.. Check out space, black holes. Now I'm thinking about getting the galaxy dress and check that out instead..
See more of Setareh Mahtarez's fantastic space suits here.

5 kommentarer:

 1. Det er sjældent jeg ser en kjole jeg virkeligt, virkeligt gerne ville kunne have på men de her kjoler. WAW!!!

  SvarSlet
 2. Wauw! Den første kjole er jo helt vidunderligt smuk. Den kræver virkelig gode stænger, men nøj den er fin.

  SvarSlet
 3. TAG - YOU'RE IT!!! (du skal lige forbi min blog idag Stine) ;0)

  SvarSlet
 4. ihh hvor fint.
  Og jeg ville bare gerne være cirkusprinsesse eller robin hood.

  SvarSlet
 5. Hvor er det en fin kjole! Jeg ville være astronom da jeg var lille (eller lidt større end lille, for jeg var nok alligevel 13-14 år). Jeg endte med at blive fysiklærer, men det er jo også lidt derhen af :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...