6. februar 2011

Mundvand..


Hvis man er fascineret af emballage, chokolade og al slags håndværk, så er Mast brødrene svære at komme udenom.. deres chokolade er blevet vurderet som verden bedste, af The Chocolate Society - og de burde vide...
Alt er lavet og pakket i hånden og papiret til indpakning er traditionelle tryk fra bl.a. Nord Italien. Smukkere og enklere er svært at finde.. Du kan lære de langskægede Mast brødre at kende hér..


If you are fascinated by packaging, chocolate and traditional craft, then the Mast brothers are hard to get around .. their chocolate has been rated as the world best by The Chocolate Society - and they should know ...
Everything is made and wrapped by hand with paper from Northern Italy. More beautiful and simple is hard to find .. You can meet the long bearded Mast brothers here ..(via: thechocolatesociety)

2 kommentarer:

  1. Smuk indpakning og chokoladen er sikkert lige så god :)

    SvarSlet
  2. Å. Amerikanerne er ellers kendt for ikke at kune lave chokolade (eller det var de i hvertfald da jeg boede i New York for år tilbage), men med det her chokolade ser det ud til at man står med et fælt dilemma. Pakkerne er næsten for smukke til at åbne, men indeni er der noget der er for godt til at lade være. MUMS, sådan en stak måtte godt ligge på mit bord.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...