9. marts 2011

Hvad kagekurset også lærte mig..



















































-At der aldrig har været noget galt i at lave en lynhurtig Pavlova med marengs, flødeskum og bær i stedet for en lækker men tung kage med fondant og hele svineriet inkl. 4 timers sved på panden.. Alle til fødselsdagen gav mig ret (pyha..) især Laurits. Ellers havde jeg også bare spist den helt alene..

4 kommentarer:

  1. Haps siger jeg bare! Deler du opskriften?

    SvarSlet
  2. Ja. Det kan du lige tro!
    Her kommer den til 8 - 10 personer (eller 4 hvis man er en slikmund!!!):
    6 æggehvider
    1/2 knivspids salt
    5 dl Sukker
    2 tsk eddike
    1 tsk Vaniljesukker

    Fyld
    piskefløde
    bær
    Pisk æggehvider og salt til en stift skum. Pisk ¾ af sukkeret i, og fortsæt med at piske, indtil massen er stiv. Vend vaniljesukker, eddike og resten af sukkeret i.

    Smør marengsen ud på bagepapir. Bages midt i ovnen ved 100° i ca. 1½ time (alt efter hvardan ovnen arter sig). Kagen skal være tør udvendig og lidt sej indeni.

    Fjern papiret, og lad kagen køle af på en rist. Pisk fløden stiv, og klask den på kagen lige inden servering. Hæld alle de frugter på som smager dejligt

    Og så skal man lige vide at denne kage er = evig afhængighed!

    SvarSlet
  3. Jeg savler, mums hvor ser den lækker ud.

    stine:)

    SvarSlet
  4. Ej guf - jeg vil ha' den nu!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...